מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום, מערבבים דקה ומסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
חולטים את עלי החוביזה (ללא גבעולים) דקה אחת. מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב-היטב וקוצצים דק.
שלב 3
0 דקות
קוצצים את האגוזים. שמים בסיר יחד עם העלים הקצוצים. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ויוצרים מהתערובת עשרים קציצות קטנות.
שלב 4
0 דקות
מטגנים בשמן גבובה ס"מ משני הצדדים. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.
שלב 5
1 דקות
מגישים חם או קר, בליווי מטבל של יוגורט, עשבי תיבול קצוצים ושום.
*ניתן להמיר את הקמח ב-2/3 כוס שקדים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
שלב 1
מתוך
5
מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום, מערבבים דקה ומסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
5
חולטים את עלי החוביזה (ללא גבעולים) דקה אחת. מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב-היטב וקוצצים דק.
שלב 3
מתוך
5
קוצצים את האגוזים. שמים בסיר יחד עם העלים הקצוצים. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ויוצרים מהתערובת עשרים קציצות קטנות.
שלב 4
מתוך
5
מטגנים בשמן גבובה ס"מ משני הצדדים. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם או קר, בליווי מטבל של יוגורט, עשבי תיבול קצוצים ושום.
*ניתן להמיר את הקמח ב-2/3 כוס שקדים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0