המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסירים את גיבעולי התרד ושוטפים אותם (אפשר גם להישתמש בקפוא ולהפשיר).
קוצצים את השום והבצל דק. מאדים את שניהם במרגרינה ומוסיפים את התרד, מתבלים וממשיכים לאדות 5 דקות.
בנתיים מרסקים את הגבינה.
מסדרים את תפוחי האדמה כך שיצפו תחתית תבנית או כלי שטוח חסין-אש. מפזרים עליהם את מחצית הגבינה ומעל מסדרים שכבת התרד, מכסים ביתרת הגבינה.
מקרימים את התבשיל: מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות במשך כ- 10 דקות.
מגישים עם ביצת עין או חביתה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0