הרוטב: ממיסים במחבת חמאה ושמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הפטריות בשלמותן (את הפטריות הגדולות חוצים) ומקפיצים שלוש דקות על להבה גבוהה. מוסיפים את העגבניות, הטימין והשום, מתבלים במלח ובפלפל ומקפיצים ארבע דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 3
0 דקות
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת קצקבל, מטפטפים שמן זית ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
הרוטב: ממיסים במחבת חמאה ושמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את הפטריות בשלמותן (את הפטריות הגדולות חוצים) ומקפיצים שלוש דקות על להבה גבוהה. מוסיפים את העגבניות, הטימין והשום, מתבלים במלח ובפלפל ומקפיצים ארבע דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 3
מתוך
4
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
4
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת קצקבל, מטפטפים שמן זית ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0