המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות).
מניחים את הבצק על משטח מקומח, מרדדים אותו לעלה בעובי חצי ס"מ וקורצים ממנו שמונה עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
מברישים ארבעה עיגולים במעט ביצה, מפזרים עליהם מהתימין (ניתן להשתמש גם ב-2 כפות תימין מיובש) ומניחים במרכזו של כל אחד מהם כיכר גבינה. מרדדים את ארבעת העיגולים הנותרים, כך שקוטרם יגדל לכ-12 ס"מ.
מניחים כל אחד מהם על גבי הגבינה ומהדקים את שוליו לשולי העיגול התחתון. מורחים אותו במעט ביצה ואופים 20-25 דקות, או עד שהבצק מזהיב. מגישים חם!
המאפה נשמר כשבוע במקרר ויש לחממו שוב לפני הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0