מכינים את הבסיס: מערבלים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-3 דק' עד לקבלת קרם חלק, מוסיפים חלמון וכף מים ומערבלים כחצי דקה, מוסיפים קמח תופח ומערבלים רק עד שנוצרים פירורים.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמיקסר ולשים בידיים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
שלב 3
0 דקות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 25*35 ס"מ, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור ל-155 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מכינים את המלית: טורפים את כל החומרים כולל גרידת לימון במטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה, יוצקים על הבסיס.
שלב 6
0 דקות
מכינים את הקראמבלס ואופים: מערבבים קמח, סוכר חום וסוכר וניל , מוסיפים את קוביות החמאה הקרה עד קבלת תערובת פירורית, שאותה מפזרים על מלית הגבינה ואופים ביחד.
שלב 7
0 דקות
אופים 60-50 דקות עד להזהבה, מצננים היטב וחותכים לקוביות.
שלב 8
0 דקות
נשמר במקרר עד 4 ימים.
שלב 9
0 דקות
גיוונים: אפשר לוותר על הבצק בתחתית. זמן האפייה אינו משתנה. מוסיפים למלית 1/2 כוס צימוקים כהים. ניתן להוסיף לקראמבלס חצי כפית מחוקה של קינמון.
שלב 1
מתוך
9
מכינים את הבסיס: מערבלים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-3 דק' עד לקבלת קרם חלק, מוסיפים חלמון וכף מים ומערבלים כחצי דקה, מוסיפים קמח תופח ומערבלים רק עד שנוצרים פירורים.
שלב 2
מתוך
9
מוציאים את הבצק מהמיקסר ולשים בידיים עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
שלב 3
מתוך
9
מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 25*35 ס"מ, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
9
מחממים תנור ל-155 מעלות.
שלב 5
מתוך
9
מכינים את המלית: טורפים את כל החומרים כולל גרידת לימון במטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה, יוצקים על הבסיס.
שלב 6
מתוך
9
מכינים את הקראמבלס ואופים: מערבבים קמח, סוכר חום וסוכר וניל , מוסיפים את קוביות החמאה הקרה עד קבלת תערובת פירורית, שאותה מפזרים על מלית הגבינה ואופים ביחד.
שלב 7
מתוך
9
אופים 60-50 דקות עד להזהבה, מצננים היטב וחותכים לקוביות.
שלב 8
מתוך
9
נשמר במקרר עד 4 ימים.
שלב 9
מתוך
9
גיוונים: אפשר לוותר על הבצק בתחתית. זמן האפייה אינו משתנה. מוסיפים למלית 1/2 כוס צימוקים כהים. ניתן להוסיף לקראמבלס חצי כפית מחוקה של קינמון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0