כשהשמנת חמה ממיסים את השוקולד (ניתן להמיר את השוקולד חלב בשוקולד לבן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בסיר תוך כדי ערבוב, מוסיפים את המוסקט, האייריש קרים והוניל ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מורידים מהאש ומוסיפים לקערה עם פירורי הפתי בר.
שלב 4
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות.
שלב 5
0 דקות
מגלגלים לכדורים ומצפים בקוקוס טחון.
שלב 1
מתוך
5
יוצקים לסיר קטן את השמנת ומחממים (לא להרתיח).
שלב 2
מתוך
5
כשהשמנת חמה ממיסים את השוקולד (ניתן להמיר את השוקולד חלב בשוקולד לבן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בסיר תוך כדי ערבוב, מוסיפים את המוסקט, האייריש קרים והוניל ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
5
מורידים מהאש ומוסיפים לקערה עם פירורי הפתי בר.
שלב 4
מתוך
5
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות.
שלב 5
מתוך
5
מגלגלים לכדורים ומצפים בקוקוס טחון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0