שמים את כל החומרים בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים אגב ערבוב מתמיד עד שהשומשום מזהיב.
שלב 2
0 דקות
מעבירים מיד אל נייר האפייה: שמים חצי מהתערובת על כל יריעה, בצורת נחש, בצד. מקפלים את שארית נייר האפייה על התערובת החמה, מהדקים ומגבשים בידיים (דרך נייר האפייה) לצורת נקניק אחידה.
שלב 3
0 דקות
פורסים מייד בסכין חדה יחד עם הנייר, מחכים מעט עד שהתערובת מתקשה ואז מקלפים את הנייר. חשוב לעבוד בזריזות כי התערובת מתקשה מהר.
שלב 4
0 דקות
מצננים לגמרי ושומרים בקופסאות אטומות.
שלב 1
מתוך
4
שמים את כל החומרים בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים אגב ערבוב מתמיד עד שהשומשום מזהיב.
שלב 2
מתוך
4
מעבירים מיד אל נייר האפייה: שמים חצי מהתערובת על כל יריעה, בצורת נחש, בצד. מקפלים את שארית נייר האפייה על התערובת החמה, מהדקים ומגבשים בידיים (דרך נייר האפייה) לצורת נקניק אחידה.
שלב 3
מתוך
4
פורסים מייד בסכין חדה יחד עם הנייר, מחכים מעט עד שהתערובת מתקשה ואז מקלפים את הנייר. חשוב לעבוד בזריזות כי התערובת מתקשה מהר.
שלב 4
מתוך
4
מצננים לגמרי ושומרים בקופסאות אטומות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0