המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הבגט לפרוסות של 2 ס"מ.
שמים חמאה וגבינת צ'דר בסיר בינוני, בוחשים על אש קטנה עד שיימסו.
מוסיפים פטרוזיליה, פפריקה ופלפל. מוסיפים גם את הביצים הטרופות ובוחשים (לא להפסיק) עד שהכל מתאחד.
מורידים מהאש. טובלים את הפרוסות בגבינה הנמסה ומצפים היטב משני הצדדים.
מניחים את הפרוסות בתבנית ואופים בחום של 190 מעלות ל-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0