בינתיים חוצים את החלה לרוחב (כלומר באופן אופקי). הגג לא ישמש אותנו, ואפשר להשתמש בו להכנת קרוטונים. את המלבן התחתון מרוקנים מה"לבן" של הלחם אבל מקפידים לא לקרוע את שוליו. המלבן המרוקן הזה הוא הקלתית שבה תיאפה הפשטידה שלנו.
שלב 3
0 דקות
מערבבים לתוך תערובת השום-בצל את הגבינות, הביצים, המלח והפלפל (ניתן לעשות זאת בתוך המחבת בה טוגנה התערובת כדי לא ללכלך עוד כלי). יוצקים לתוך החלה המרוקנת.
בינתיים חוצים את החלה לרוחב (כלומר באופן אופקי). הגג לא ישמש אותנו, ואפשר להשתמש בו להכנת קרוטונים. את המלבן התחתון מרוקנים מה"לבן" של הלחם אבל מקפידים לא לקרוע את שוליו. המלבן המרוקן הזה הוא הקלתית שבה תיאפה הפשטידה שלנו.
שלב 3
מתוך
4
מערבבים לתוך תערובת השום-בצל את הגבינות, הביצים, המלח והפלפל (ניתן לעשות זאת בתוך המחבת בה טוגנה התערובת כדי לא ללכלך עוד כלי). יוצקים לתוך החלה המרוקנת.
שלב 4
מתוך
4
אופים בחום של 180 מעלות כשעה, עד שמזהיב היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0