חותכים את החצילים לאורך. מרוקנים את בשר החציל ואופים.
שלב 2
10 דקות
שמים ירקות במחבת ומאדים את הבצל, תוכן החצילים והפטריות ומערבבים. מאדים כ-5-10 דקות, או עד שהחצילים והפטריות מתכווצים, מזהיבים ומאבדים נוזלים. מורידים מהאש ומצננים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים תבלינים, גבינה בולגרית ושמיר, ומערבבים עד לקבלת תערובת מילוי אחידה.
שלב 4
0 דקות
ממלאים את סירות החציל, כך שנוצרת גבעה קטנה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים מעל קטשופ, מפזרים אגוזים וגבינה צהובה.
שלב 6
30 דקות
מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות, למשך כ-30 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
חותכים את החצילים לאורך. מרוקנים את בשר החציל ואופים.
שלב 2
מתוך
6
שמים ירקות במחבת ומאדים את הבצל, תוכן החצילים והפטריות ומערבבים. מאדים כ-5-10 דקות, או עד שהחצילים והפטריות מתכווצים, מזהיבים ומאבדים נוזלים. מורידים מהאש ומצננים.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים תבלינים, גבינה בולגרית ושמיר, ומערבבים עד לקבלת תערובת מילוי אחידה.
שלב 4
מתוך
6
ממלאים את סירות החציל, כך שנוצרת גבעה קטנה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים מעל קטשופ, מפזרים אגוזים וגבינה צהובה.
שלב 6
מתוך
6
מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות, למשך כ-30 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0