מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הבטטה, תפוחי האדמה ואבקת התיבול. מבשלים עד שהבטטה ותפוח האדמה כמעט רכים לגמרי, מוציאים מהמים (שומרים את המים בצד).
שלב 2
0 דקות
מחממים במחבת את השמן זית ומוסיפים את הבצל. מטגנים על להזהבה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את תפוח האדמה והבטטה, ומטגנים כ-2 דק' נוספות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הפסטרמה, הנודלס והתבלינים (חוץ מהקינמון), ומטגנים 2 דק' נוספות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הקינמון לתוך הנוזלים של הבטטה ותפוח האדמה, ומערבבים. מוסיפים בעזרת מצקת בהדרגה את הנוזלים לתוך המחבת, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הבטטה, תפוחי האדמה ואבקת התיבול. מבשלים עד שהבטטה ותפוח האדמה כמעט רכים לגמרי, מוציאים מהמים (שומרים את המים בצד).
שלב 2
מתוך
5
מחממים במחבת את השמן זית ומוסיפים את הבצל. מטגנים על להזהבה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את תפוח האדמה והבטטה, ומטגנים כ-2 דק' נוספות.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הפסטרמה, הנודלס והתבלינים (חוץ מהקינמון), ומטגנים 2 דק' נוספות.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את הקינמון לתוך הנוזלים של הבטטה ותפוח האדמה, ומערבבים. מוסיפים בעזרת מצקת בהדרגה את הנוזלים לתוך המחבת, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0