המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עם שמן חם, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים לסיר את שיני השום וקוביות הבשר, ומטגנים היטב על להבה גבוהה.
מוסיפים לסיר את טבעות הקבנוס, גזר, סלרי ומתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, וכן קימל. מערבבים היטב ויוצקים לאחר מספר דקות את ציר הבקר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה וממשיכים לבשל במשך כ-120 דקות, מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
מוסיפים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות נוספות, עד שהם מתרככים.
טועמים, משלימים תיבול לפי הטעם ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0