המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר רחב עם מעט שמן חם את הבצל, השום, הסלרי והגזר, ומאדים על להבה נמוכה עד לריכוך. מגבירים את הלהבה לגבוהה ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים את הבשר, תוך כדי הפרדתו לפירורים ועד שהוא משנה את צבעו. יוצקים לסיר את היין ועם כף עץ מגרדים את המשקעים מתחתית הסיר.
מוסיפים לסיר את הפלפל החריף והתימין ומערבבים. יוצקים את רוטב הברביקיו, ציר הבקר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה, מכסים את הסיר במכסה וממשיכים לבשל במשך כשעה אחת. מדי פעם יש לבדוק אם חסרים נוזלים. במידה וחסר, יש להוסיף מים.
לקראת ההגשה, מוסיפים את הפסטה לסיר עמוק עם מי מלח רותחים. מבשלים במשך כ- 15 דקות על להבה בינונית, עד שהפסטה מגיעה למצב "אל דנטה".
מסננים את המים ומעבירים את הפסטה לכלי הגשה עמוק. יוצקים את הראגו על הפסטה ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0