בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי העוגה, למעט השקדים, ומוסיפים את המים של התמרים המושרים. מערבבים לתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים מעל עיגולי תמרים קטנים (בגודל ענב) עד לכיסוי התבנית. יוצקים על את שארית התערובת ומעל הבלילה מפזרים את השקדים המולבנים.
שלב 5
30 דקות
אופים כ- 30 דקות.
שלב 6
0 דקות
5 דקות לפני סיום האפייה, מכינים את הטופי.
שלב 7
5 דקות
בסיר קטן מבשלים את המרכיבים, תוך ערבוב, עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתנור, מצפים אותה בטופי, מקשטים בשקדים ומחזירים לתנור במצב גריל ל - 5 דקות, עד לבעבוע והשחמה.
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
משרים את התמרים במים חמים עם סודה לשתייה לריכוך.
שלב 3
מתוך
8
בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי העוגה, למעט השקדים, ומוסיפים את המים של התמרים המושרים. מערבבים לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
8
יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים מעל עיגולי תמרים קטנים (בגודל ענב) עד לכיסוי התבנית. יוצקים על את שארית התערובת ומעל הבלילה מפזרים את השקדים המולבנים.
שלב 5
מתוך
8
אופים כ- 30 דקות.
שלב 6
מתוך
8
5 דקות לפני סיום האפייה, מכינים את הטופי.
שלב 7
מתוך
8
בסיר קטן מבשלים את המרכיבים, תוך ערבוב, עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים את העוגה מהתנור, מצפים אותה בטופי, מקשטים בשקדים ומחזירים לתנור במצב גריל ל - 5 דקות, עד לבעבוע והשחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0