המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את פרוסות הנקניקיות וממשיכים לטגן מעט.
יוצקים את תערובת הביצה והתבלינים, כך שתיווצר תערובת שטוחה על המחבת,. מטגנים מצד אחד עד שהתערובת מתייצבת והופכים בזהירות (אפשר לחצות את החביתה ל - 2 או 3 חלקים בתוך המחבת ולהפוך כל חלק בנפרד -כך קל יותר להפוך מבלי לפורר).
שמים בפיתה ומוסיפים פרוסות מלפפונים ו/או עגבניות.
אפשר לגוון בסוגי הירקות והתבלינים לפי הטעם האישי.
אפשר להוסיף סלט מטבוחה לפיתה, או טחינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיבים יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0