המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מלהיטים את הווק ומוסיפים את השמן ואת הירקות.
מקפיצים 2-3 דקות ומוסיפים את האטריות.
מקפיצים עוד 2 דקות.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.
יוצקים רוטב על הירקות, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות.
מפזרים בצל ירוק ובוטנים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0