יוצקים את השמנת לסיר בינוני ומוסיפים את הסוכר. חוצים את תרמיל הווניל לאורכו, מגרדים את תוכנו ישירות לסיר ומוסיפים גם את התרמיל וניל (מי שמשתמש בתמצית ימתין לשלב הבא). מחממים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס והנוזל על סף רתיחה. מסירים מהאש ומסננים לקערה (מי שמשתמש בתמצית וניל מוסיף אותה עכשיו ומערבב). משהים לצינון בטמפרטורת החדר כ-10 דקות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הג'לטין והקוניאק (או הברנדי) היטב, בקערית קטנה או כוס המתאימה למיקרוגל. מחממים במיקרוגל כחצי דקה, או עד שהגלטין נמס לגמרי. יוצקים לקערת השמנת, מערבבים היטב ויוצקים לכוסות.
שלב 3
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר 120 דקות לפחות.
שלב 4
0 דקות
הרוטב: מרסקים יחד את כל המרכיבים במעבד מזון או בבלנדר. מסננים לתוך כלי אחסון ומאחסנים במקרר עד ההגשה.
שלב 5
0 דקות
ההגשה: טובלים כל כוס במים חמים כ-20 שניות, הופכים על צלחת הגשה ומחלצים מתוכה את הפנה קוטה. יוצקים מסביב לכל מנה מהרוטב ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
יוצקים את השמנת לסיר בינוני ומוסיפים את הסוכר. חוצים את תרמיל הווניל לאורכו, מגרדים את תוכנו ישירות לסיר ומוסיפים גם את התרמיל וניל (מי שמשתמש בתמצית ימתין לשלב הבא). מחממים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס והנוזל על סף רתיחה. מסירים מהאש ומסננים לקערה (מי שמשתמש בתמצית וניל מוסיף אותה עכשיו ומערבב). משהים לצינון בטמפרטורת החדר כ-10 דקות.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים את הג'לטין והקוניאק (או הברנדי) היטב, בקערית קטנה או כוס המתאימה למיקרוגל. מחממים במיקרוגל כחצי דקה, או עד שהגלטין נמס לגמרי. יוצקים לקערת השמנת, מערבבים היטב ויוצקים לכוסות.
שלב 3
מתוך
5
מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר 120 דקות לפחות.
שלב 4
מתוך
5
הרוטב: מרסקים יחד את כל המרכיבים במעבד מזון או בבלנדר. מסננים לתוך כלי אחסון ומאחסנים במקרר עד ההגשה.
שלב 5
מתוך
5
ההגשה: טובלים כל כוס במים חמים כ-20 שניות, הופכים על צלחת הגשה ומחלצים מתוכה את הפנה קוטה. יוצקים מסביב לכל מנה מהרוטב ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0