מביאים מים לרתיחה בסיר עמוק. מוסיפים פנימה את הקינואה, ומבשלים כ-15 דקות על אש בינונית, ומערבבים כל הזמן.
שלב 2
0 דקות
כאשר כל המים נספגים ואין נוזלים יותר, סימן שהקינואה מוכנה. בסוף הבישול שופכים למסננת, ושוטפים עם מים קרים.
שלב 3
0 דקות
מרתיחים במחבת גדולה את השמן ומוסיפים פנימה בצל וגזר, לאחר 2-3 דק' מוסיפים את הפלפלים, ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הקינואה המבושלת, ומערבבים כדקה שתיים עד שכל חומרי הגלם התערבבו והקינואה חמה.
שלב 4
0 דקות
בשלב זה, מוסיפים את הסויה והצ'ילי (אפשר לערבב לפני בכוס), ומקפיצים כמה שניות עד שהרוטב נבלע במנה ועוטף אותה.
שלב 5
0 דקות
בשלב הזה מוסיפים את הנבטים, מקפיצים פעם פעמיים ושופכים לתוך צלחת (חשוב להוסיף את הנבטים בסוף ולהקפיץ ממש לשנייה, על מנת שהם יישארו קריספים) מפזרים קשיו מעל המנה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מביאים מים לרתיחה בסיר עמוק. מוסיפים פנימה את הקינואה, ומבשלים כ-15 דקות על אש בינונית, ומערבבים כל הזמן.
שלב 2
מתוך
5
כאשר כל המים נספגים ואין נוזלים יותר, סימן שהקינואה מוכנה. בסוף הבישול שופכים למסננת, ושוטפים עם מים קרים.
שלב 3
מתוך
5
מרתיחים במחבת גדולה את השמן ומוסיפים פנימה בצל וגזר, לאחר 2-3 דק' מוסיפים את הפלפלים, ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הקינואה המבושלת, ומערבבים כדקה שתיים עד שכל חומרי הגלם התערבבו והקינואה חמה.
שלב 4
מתוך
5
בשלב זה, מוסיפים את הסויה והצ'ילי (אפשר לערבב לפני בכוס), ומקפיצים כמה שניות עד שהרוטב נבלע במנה ועוטף אותה.
שלב 5
מתוך
5
בשלב הזה מוסיפים את הנבטים, מקפיצים פעם פעמיים ושופכים לתוך צלחת (חשוב להוסיף את הנבטים בסוף ולהקפיץ ממש לשנייה, על מנת שהם יישארו קריספים) מפזרים קשיו מעל המנה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0