המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה.
שמים בקערה 6 חלמונים, מערבבים טוב, מוסיפים את הגבינה והשמנת ומערבבים. מוסיפים שמן, רום ווניל והולכים לערבל במיקסר, עכשיו אפשר להוסיף את הלימון.
מוסיפים לתערובת את הקמח, ומערבלים. מוסיפים את הפודינג (אפשר גם רבע כוס קורנפלור במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים את הקערה בצד.
מקציפים את החלבונים, ומוסיפים סוכר לסירוגין, מקציפים עד לקבלת קצף יציב וקשה.
מעבירים את הקצף לתערובת הגבינה, ומקפלים בעדינות בתנועות עטיפה.
שמים את התערובת בתבנית עגולה, מכניסים לתנור תבנית עם מים ומעליה רשת עם העוגה, ואופים בערך 60 דקות, לא לפתוח את התנור בזמן האפייה.
אחרי שעה בודקים את העוגה, אם היא יציבה - מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר בתוך התנור.
ניתן למרוח קרם מעל העוגה, 2 שמנת חמוצה, 3 סוכר וניל, כף קמח ו-3 כפות סוכר, מערבבים הכל ומורחים על העוגה לאחר התקררות קצרה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0