המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל החומרים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
לשמן מעט את התבנית ולאפות בחום בינוני למשך 40 דקות בערך.
כאשר העוגה מוכנה יש להכין ציפוי שוקולד הורס: חצי מיכל שמנת מתוקה שנשאר ו-100 גרם שוקולד מריר - להמיס על אש נמוכה עד לקבלת קרם שוקולד מגרה.
כאשר העוגה התקררה מעט יש לשפוך את ציפוי השוקולד על העוגה.
ניתן להגיש עם כדור גלידה וניל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0