המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הפרגיות לקוביות גדולות.
מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו את הבצל עד שהוא מתרכך מעט. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את נתחי הבשר והקולומבו (אפשר גם להשתמש במקום בשתי כפות קארי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מאבד את שקיפותו. מעבירים את הסיר ללהבה נמוכה, מכסים ומבשלים 15 דקות. הבשר יגיר הרבה נוזלים.
מוסיפים לסיר את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה מחדש. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים את התיבול במלח ובפלפל.
ממשיכים לבשל יחד עוד 10 דקות.
מסירים מהאש, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ועורמים את התבשיל על אורז לבן. זורים את הפיסטוקים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0