קולפים את החצילים, פורסים לעיגולים דקים ומוסיפים להם מלח, משהים כעשר דקות וסוחטים אותם ממים היטב.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן בסיר ומטגנים את החצילים.
שלב 3
0 דקות
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות.
שלב 4
0 דקות
בסיר בישול מחממים שמן תירס, מטגנים את הבצל, מוסיפים את החצילים המטוגנים, מוסיפים את שלושת רבעי כמויות התבלינים: מלח, בהרט, קינמון ומרק העוף, מערבבים, מוסיפים את האורז מעל ומוסיפים אליו את יתרת התבלינים מערבבים (ומנסים לא לערבב עם החצילים). מוסיפים את ציר העוף/מים ומבשלים על אש גבוהה רתיחה.
שלב 5
0 דקות
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים מתאדים.
שלב 6
0 דקות
מצננים מעט והופכים את תכולת הסיר לקערה שטוחה עגולה (יוצא כמו עוגה!) ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
קולפים את החצילים, פורסים לעיגולים דקים ומוסיפים להם מלח, משהים כעשר דקות וסוחטים אותם ממים היטב.
שלב 2
מתוך
6
מחממים שמן בסיר ומטגנים את החצילים.
שלב 3
מתוך
6
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות.
שלב 4
מתוך
6
בסיר בישול מחממים שמן תירס, מטגנים את הבצל, מוסיפים את החצילים המטוגנים, מוסיפים את שלושת רבעי כמויות התבלינים: מלח, בהרט, קינמון ומרק העוף, מערבבים, מוסיפים את האורז מעל ומוסיפים אליו את יתרת התבלינים מערבבים (ומנסים לא לערבב עם החצילים). מוסיפים את ציר העוף/מים ומבשלים על אש גבוהה רתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים מתאדים.
שלב 6
מתוך
6
מצננים מעט והופכים את תכולת הסיר לקערה שטוחה עגולה (יוצא כמו עוגה!) ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0