מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הבשר למשך 60-120 דקות.
שלב 2
0 דקות
שוטפים את הקינואה ומבשלים אותה בסיר עם כוס וחצי מים רותחים על אש נמוכה עד שהמים נספגים בגרגרים והם נעשים די שקופים ורכים. שומרים להמשך.
שלב 3
0 דקות
מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן ומקפיצים את הפלפלים דקה-שתיים. מסננים את הבשר מהמרינדה (שומרים אותה להמשך) ומוסיפים את הבשר למחבת/ווק. מטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב והקפצה שתיים-שלוש דקות ומוסיפים בצל ירוק, מלח, פלפל ואת חומרי המרינדה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הבשר והפלפלים לקינואה, מוסיפים צנוברים ומערבבים. מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.
שלב 5
0 דקות
לגיוון: מי שלא אוהב קינואה יכול להחליפה בקוסקוס או בורגול מבושלים/מאודים ומוכנים לאכילה.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הבשר למשך 60-120 דקות.
שלב 2
מתוך
5
שוטפים את הקינואה ומבשלים אותה בסיר עם כוס וחצי מים רותחים על אש נמוכה עד שהמים נספגים בגרגרים והם נעשים די שקופים ורכים. שומרים להמשך.
שלב 3
מתוך
5
מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן ומקפיצים את הפלפלים דקה-שתיים. מסננים את הבשר מהמרינדה (שומרים אותה להמשך) ומוסיפים את הבשר למחבת/ווק. מטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב והקפצה שתיים-שלוש דקות ומוסיפים בצל ירוק, מלח, פלפל ואת חומרי המרינדה.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הבשר והפלפלים לקינואה, מוסיפים צנוברים ומערבבים. מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.
שלב 5
מתוך
5
לגיוון: מי שלא אוהב קינואה יכול להחליפה בקוסקוס או בורגול מבושלים/מאודים ומוכנים לאכילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0