המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים את תפוח האדמה ואת הבטטה על פומפיה דקה, סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה, יוצקים מעט מהבלילה לשמן החם בעזרת כף גדולה, משטחים ללביבה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מכינים את יתר הלביבות באותו אופן ומניחים על מצע של נייר סופג.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0