המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חלקו התחתון של האספרגוס.
חולטים במי מלח רותחים 4 דקות .
מסננים ומצננים במי קרח.
מוציאים וחותכים כל אספרגוס לשני מקלות באורך אחיד.
חותכים סלמון לרצועות ברוחב 2 ס"מ. מניחים 2 חצאי אספרגוס (אחד עם ראש ואחד בלי) על רצועת הסלמון, ומגלגלים סביב החלק התחתון (כך שהחלק העליון בולט החוצה מהרצועה).
מטפטפים רוטב טריאקי על האספרגוס ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0