המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלף, לשטוף ולגרד את הירקות בפומפיה. לסחוט מנוזלים. לשים בקערה.
להוסיף לירקות את הבצל הירוק ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ולערבב. להוסיף כף אבקת מרק עוף, 2 כפות קמח תופח, כף פירורי לחם.
לתבל במלח ופלפל שחור ולהוסיף 2-3 ביצים לפי הצורך ולערבב היטב. התערובת צריכה להיות די סמיכה. (להוסיף קמח במידת הצורך).
ליצור קציצות בגודל אחיד בידיים רטובות, או בעזרת כף. לטגן במחבת בשמן חם, עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0