המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במידה ואין קופסת תירס לבשל תירס קפוא כ-3 דקות ולסנן.
לסנן את התירס. לטגן בשמן את השום והכוסברה/פטרוזיליה הקצוצה במשך דקה.
להוסיף את הגמבה ולטגן תוך עירבוב,
להוסיף את התירס, מלח ופלפל ולהמשיך לערבב עוד 5 {ערבוב] דקות.
לטעום תיבול ולתקן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0