המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים חוץ מהשמן היטב בקערה. אפשר להמשיך ישר לטיגון או לשמור במקרר עד 24 שעות.
מחממים שמן לטיגון לא עמוק במחבת גדולה. יוצרים לביבות קטנות בעזרת שתי כפות: לוקחים כף גדושה מהתערובת ובעזרת כף נוספת דוחפים את תוכן הכף הראשונה למחבת ומשטחים לעובי חצי ס"מ. זה ייראה מעט מתפרק אבל אל דאגה הביצה תגרום ללביבה להתקרש.
מטגנים חצי דקה מכל צד עד להזהבה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם כל רוטב שאוהבים: טחינה, צירשי, רוטב יוגורט ושום, ממרח זיתים, גבינות למיניהן וכו.
המתכון הוא מתכון בסיס. ניתן לגוון בעשבי התיבול, להחליף את הריוויון בחלב, להוסיף אגוזים וזרעי פשתן ואפילו להפוך את כל העסק למתוק על ידי השמטת הפלפל, החלפת המלח בסוכר והחלפת עשבי התיבול והבצל בפירות יבשים קצוצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0