המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים - קמח, סולת, קוקוס וסוכר וניל.
בקערה נוספת בוחשים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים וגרידת תפוז.
מאחדים את החומרים היבשים עם החלמונים ומכניסים בזהירות גם את החלבונים המוקצפים.
משמנים קלות תבנית גדולה או 2 תבניות אינגליש קייק.
אופים בחום של 150 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה קלה
להכנת הסירופ - מערבבים את המים, 3/4 כוס סוכר ולימון סחוט ומביאים לרתיחה. שופכים על העוגה כשהיא חמה, והסירופ פושר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן, כבר כמה עשרות פעמים יוצאת מצויין, קיבלתי המון מחמאות.
תודה אילנה יקרה על השיתוף, שמחים לשמוע וחג שמח
הצג מתכונים נוספים
הערות 1