המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים בצלים ופרוסות שום בשמן זית, מוסיפים את קוביות הבשר וצולים אותן מכל הצדדים. מוסיפים את יתר הירקות ועלה דפנה, יוצקים יין ומים לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל בסיר, מכוסה חלקית, בין שעתיים לשלוש שעות, כאשר מדי פעם בודקים אם יש מספיק נוזלים.
ניתן לקצר את התהליך, אם אחרי צליית הבשר מכניסים את כל המרכיבים לסיר לחץ למשך כשעה.
מגישים בליווי תפוחי אדמה מבושלים, או מחית תפוחי אדמה, או ניוקי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0