בסיר מחממים על אש נמוכה את הסוכר והקקאו ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את החלב ואת תמצית הווניל ובוחשים.
שלב 4
0 דקות
אט אט בזמן בעבוע התערובת מוסיפים 50 גרם חמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. לאחר שכל גושי הקקאו והסוכר נמסו מורידים את השוקולד מהגז ויוצקים בזהירות רבה על פירורי הביסקוויטים.
שלב 5
0 דקות
כשהתערובת מתקררת מעט מערבבים את הביסקוויטים טוב, יוצרים כדורים וטובלים פעם בקוקוס ופעם בסוכריות.
שלב 6
0 דקות
מקררים ליום שלם במקרר והמנה מוכנה.
שלב 1
מתוך
6
מפוררים את הביסקוויטים או מועכים בעזרת מזלג.
שלב 2
מתוך
6
בסיר מחממים על אש נמוכה את הסוכר והקקאו ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את החלב ואת תמצית הווניל ובוחשים.
שלב 4
מתוך
6
אט אט בזמן בעבוע התערובת מוסיפים 50 גרם חמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. לאחר שכל גושי הקקאו והסוכר נמסו מורידים את השוקולד מהגז ויוצקים בזהירות רבה על פירורי הביסקוויטים.
שלב 5
מתוך
6
כשהתערובת מתקררת מעט מערבבים את הביסקוויטים טוב, יוצרים כדורים וטובלים פעם בקוקוס ופעם בסוכריות.
שלב 6
מתוך
6
מקררים ליום שלם במקרר והמנה מוכנה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0