המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החסה לחצי, את החצי חותכים לרבעים, ואת הרבעים לשמיניות.
שמים את החסה בקערת סלט ומוסיפים את רבעי התאנים לקערה. עם כף פריזאית יוצרים כדורים קטנים מהמלון. מוסיפים לקערה.
מקלפים את הגזר ועם קולפן חותכים דק כגפרורים, מפזרים מעל החסה. מפוררים ביד את גבינת הרוקפור ומפזרים מעל הסלט. שוברים את חצאי הפקאן המסוכר ומפזרים מעל הסלט. מפזרים את גרגירי הרימון.
שמים בקערית אחרת את חומרי הרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד. עם כפית מפזרים מהרוטב מעל הסלט. (הסלט לא צריך לטבוע ברוטב). מגישים קר. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0