מחממים שמן בסיר גדול ושטוח שמתאים לתנור. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הכרעיים ומטגנים עד שישנו את צבען ויהיו זהובות.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים לסיר את כל הירקות.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את הירקות ומטגנים אותם תוך כדי ערבוב עדין. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את העוף, מערבבים הכל יחד בעדינות (שמים לב שהכל יהיה מכוסה בתבלינים).
שלב 5
180 דקות
מכסים את הסיר וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות למשך 180 דקות.
שלב 1
מתוך
5
מחממים שמן בסיר גדול ושטוח שמתאים לתנור. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הכרעיים ומטגנים עד שישנו את צבען ויהיו זהובות.
שלב 3
מתוך
5
מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים לסיר את כל הירקות.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים את הירקות ומטגנים אותם תוך כדי ערבוב עדין. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את העוף, מערבבים הכל יחד בעדינות (שמים לב שהכל יהיה מכוסה בתבלינים).
שלב 5
מתוך
5
מכסים את הסיר וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות למשך 180 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0