לחלק הראשון מוסיפים 1.5 כוס סוכר, 60 גרם מרגרינה, 1 סוכר וניל ו-4 ביצים. מערבבים היטב. משטחים את התערובת על גבי תבנית.
שלב 3
0 דקות
לחלק השני מוסיפים 1.5 כוס סוכר עם שמן לאחר שרתח (זהירות זה נשרף מהר), את סוכר הווניל, המרגרינה שנותרה והביצים. מערבבים היטב. שופכים את התערובת הכהה על גבי התערובת הבהירה.
שלב 4
0 דקות
הכנת הציפוי: ממיסים את המרגרינה והסוכר החום, מוסיפים את פצפוצי האורז. מפזרים את התערובת על גבי הפשטידה. אופים כשעה בחום של 180 מעלות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מחלקים את האטריות לשתיים.
שלב 2
מתוך
4
לחלק הראשון מוסיפים 1.5 כוס סוכר, 60 גרם מרגרינה, 1 סוכר וניל ו-4 ביצים. מערבבים היטב. משטחים את התערובת על גבי תבנית.
שלב 3
מתוך
4
לחלק השני מוסיפים 1.5 כוס סוכר עם שמן לאחר שרתח (זהירות זה נשרף מהר), את סוכר הווניל, המרגרינה שנותרה והביצים. מערבבים היטב. שופכים את התערובת הכהה על גבי התערובת הבהירה.
שלב 4
מתוך
4
הכנת הציפוי: ממיסים את המרגרינה והסוכר החום, מוסיפים את פצפוצי האורז. מפזרים את התערובת על גבי הפשטידה. אופים כשעה בחום של 180 מעלות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0