מנקים את נתחי הפרגיות משאריות עור, שומן, סחוס וגידים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערית את שמן הזית, רכז הרימונים, הסילאן, הדבש, ורוטב הצ'ילי, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 3
0 דקות
מסדרים את נתחי הפרגיות בתבנית. יוצקים את הרוטב על נתחי הפרגיות. מניחים את התבנית במקרר למשך כשעתיים לפחות. מוציאים את התבנית עם נתחי הפרגיות מהמקרר, מכסים את חלקה העליון של התבנית בנייר אפייה, ומעל ברדיד אלומיניום.
שלב 4
0 דקות
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-30 דקות.
שלב 5
0 דקות
מסירים את רדיד האלומיניום, וכן את נייר האפייה. יוצקים מהרוטב על נתחי הפרגיות, ומכניסים את התבנית ל-10 דקות נוספות.
שלב 6
0 דקות
הרכבת המנה: בצלחת הגשה נאה מניחים מעט אורז. מעל מניחים 1-2 נתחי פרגיות צלויות ויוצקים מעל מעט מהרוטב. מקשטים עם כוסברה או פטרוזיליה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מנקים את נתחי הפרגיות משאריות עור, שומן, סחוס וגידים.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים לקערית את שמן הזית, רכז הרימונים, הסילאן, הדבש, ורוטב הצ'ילי, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 3
מתוך
6
מסדרים את נתחי הפרגיות בתבנית. יוצקים את הרוטב על נתחי הפרגיות. מניחים את התבנית במקרר למשך כשעתיים לפחות. מוציאים את התבנית עם נתחי הפרגיות מהמקרר, מכסים את חלקה העליון של התבנית בנייר אפייה, ומעל ברדיד אלומיניום.
שלב 4
מתוך
6
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-30 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מסירים את רדיד האלומיניום, וכן את נייר האפייה. יוצקים מהרוטב על נתחי הפרגיות, ומכניסים את התבנית ל-10 דקות נוספות.
שלב 6
מתוך
6
הרכבת המנה: בצלחת הגשה נאה מניחים מעט אורז. מעל מניחים 1-2 נתחי פרגיות צלויות ויוצקים מעל מעט מהרוטב. מקשטים עם כוסברה או פטרוזיליה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0