המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לנקות את הכבד ולצלות אותו. לחתוך לקוביות.
לקצץ בצל ולטגן עד הזהבה.
לשטוף ולקצץ פטריות. להוסיף לבצל ולטגן 2 דקות.
להוסיף את הכבד ואת התבלינים.
להוסיף מעט מים, ולבשל כמה דקות.
לבסוף, לפזר כוסברה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0