מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מלח. מסננים היטב.
שלב 2
0 דקות
במחבת כבדה וגדולה או ווק שמים את שמן הזית ומזהיבים את השום.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפסטה למחבת עם השום ומערבבים. מוסיפים את העגבניות, התרד ומחצית מכמות הבזיליקום ומערבבי-מקפיצים בעדינות. בשלב זה יש להשתדל שהפסטה תהיה מצופה בשמן ובמיץ העגבניות אך חשוב להימנע מבישול יתר! העגבניות לא אמורות להיות רכות מדי.
שלב 4
0 דקות
לאחר כשלוש דקות מוסיפים את השמנת - אפשר גם לא את כל המיכל אלא רק בכמות שתעטוף את הפסטה ותקשור את הרכיבים. לערבב ולהמשיך לבשל עוד כחמש דקות ולערבב תוך כדי. מתבלים ומוסיפים את יתרת הבזיליקום.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מלח. מסננים היטב.
שלב 2
מתוך
4
במחבת כבדה וגדולה או ווק שמים את שמן הזית ומזהיבים את השום.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הפסטה למחבת עם השום ומערבבים. מוסיפים את העגבניות, התרד ומחצית מכמות הבזיליקום ומערבבי-מקפיצים בעדינות. בשלב זה יש להשתדל שהפסטה תהיה מצופה בשמן ובמיץ העגבניות אך חשוב להימנע מבישול יתר! העגבניות לא אמורות להיות רכות מדי.
שלב 4
מתוך
4
לאחר כשלוש דקות מוסיפים את השמנת - אפשר גם לא את כל המיכל אלא רק בכמות שתעטוף את הפסטה ותקשור את הרכיבים. לערבב ולהמשיך לבשל עוד כחמש דקות ולערבב תוך כדי. מתבלים ומוסיפים את יתרת הבזיליקום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0