המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את השומשום במחבת, בוחשים ומקפידים שלא יחרכו.
מניחים בסיר מעט שמן ומטגנים בו את הבצל והסלרי, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, רוטב ומיונז.
מתבלים במלח ופלפל, מערבבים בזהירות ומקפידים שהכל יתחמם בצורה אחידה.
מכניסים לסיר את קוביות הגבינה וממשיכים לערבב עד שהגבינה נמסה.
מפזרים את השומשום מלמעלה ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0