המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל, הכרפס והגזר.
להוסיף את האורז והתבלינים, כולל מיץ לימון, ולהוסיף 1 כוס מים. לבשל את האורז חצי בישול.
לשמן מעט תחתית סיר רחב.
לוקחים עלה כאשר הצד "הגס" של העלה הוא כלפי מעלה. שמים מהמלית בחלק הרחב של העלה ומגלגלים את העלה.
מניחים בסיר - יש לסדר את העלים הממולאים בצפיפות ובשכבות.
מטבלים שוב במרק עוף, מלח, פלפל שחור וחצי לימון, מכסים את העלים במים חמים.
מניחים מעל העלים צלחת על מנת שהעלים לא יפתחו, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
לאחר מכן לבשל על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0