המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משתמשים בחמאה כשהיא רכה ומוסיפים את הסוכר, הביצה והטחינה, ומערבבים עד לקבלת תערובת עם מרקם אחיד, מערבבים את הקמח, קוואקר, פודינג ואגוזי מלך.
מחברים בין היבשים לרטובים ונותנים לבצק לנוח כ-60 דקות במקרר.
לאחר שעה, יוצרים כדורים קטנים (בגודל כדור פלאפל), מועכים ומניחים על נייר אפייה.
בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, מכניסים את תבניות העוגיות, ואופים עד לקבלת צבע זהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0