המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר בינוני את השמן ומטגנים בו קלות את הבצל, הגזר ותפוחי האדמה, כשתיים-שלוש דקות, עד שהבצל מתחיל להזהיב בקצוות.
מוסיפים את העגבנייה, ומערבבים. מוסיפים את התבלינים, החומוס, רסק העגבניות, המלח, הפלפל והבשר. מערבבים ומוסיפים מיד את המים, כי התבלינים נשרפים מהר מאוד.
כשהתערובת רותחת, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 25 דקות.
שמים במרכז הצלחת תלולית קטנה של קוסקוס, ועליה שמים מנה מהתבשיל עם הרבה רוטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1