המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים בסיר בצל עד לשקיפות. מוסיפים שום, גרונות הודו ומטגנים 10 דקות כשמדי פעם נותנים ערבוב.
מוסיפים שעועית ומים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף.
מוסיפים תבלינים ורסק עגבניות. סוגרים את המכסה ומבשלים חצי שעה על אש בינונית-קטנה.
טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים תפוחי אדמה וסלרי וממשיכים לבשל עוד כשעתיים עד שהשעועית והגרונות נימוחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0