המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הבטטות ופורסים אותן לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
שוטפים את עלי התרד משאריות חול.
מאדים את הבטטות והתרד בסיר אידוי (אפשר יחד), עד שהבטטה רכה. מצננים מעט את עלי התרד וסוחטים אותם מכל הנוזלים.
מעבירים את הבטטה והתרד לקערה, וטוחנים למחית חלקה.
מוסיפים חמאה (אפשר גם 2 כפות שמן זית במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מלח ואגוז מוסקט, ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0