המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים מעל להבה בינונית-גבוהה כ-10 דקות, או עד שהוא הופך שקוף ורך.
מגרדים את הגזרים לתוך הסיר ומבשלים מעל להבה בינונית-גבוהה 5 דקות.
מוסיפים פנימה את העדשים ומבשלים יחד עם הבצל והגזר 3 דקות.
מוסיפים פנימה את הכוסברה הקצוצה (אפשר לשמור כמה כפות ממנה בצד, להגשה של המרק), מערבבים.
מוסיפים מיץ מחצי לימון ומכסים במים, קצת מעל גובה המרכיבים.
מבשלים על להבה בינונית 30 דקות או עד שהעדשים רכות.
מוסיפים פנימה את המלח, מבשלים 5 דקות נוספות ומורידים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0