המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מושחים את חזה העוף בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל. מניחים על כל חזה עוף שלושה עלי מרווה.
צורבים את חזות העוף במחבת טפלון עם מעט שמן חם, עד קבלת גוון זהוב.
יוצקים למחבת את מיץ התפוזים, מוסיפים סוכר חום וחומץ בלסמי ומזגגים עד שהעוף מוכן.
פורסים את חזה העוף לרצועות דקות.
מניחים בקערת סלט את כל מצרכי הסלט (פרוסות חזה עוף, בצל פרוס, פרוסות נקטרינה, קוביות דבלים, משמש, צימוקים, אגוזי מלך גרוסים, עלי בייבי ועלי נענע).
במקביל מכינים את הרוטב: יוצקים לקערית את מיץ התפוזים, שמן זית, מיץ לימון, רכז רימונים, מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר, סוכר, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
בסמוך להגשה לשולחן, יוצקים את הרוטב מעל לסלט, ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0