המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העדשים למשך 60 דקות במים.
מסננים ויוצקים לסיר שבו 3 כוסות מים. מוסיפים חצי כפית מלח ומביאים לרתיחה.
מוסיפים לסיר את האורז, מוסיפים כוס מים נוספת ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות נוספות.
מחממים במחבת את השמן ומטגנים בו את השום ואת הבצל. מתבלים במלח, כורכום וכמון ומטגנים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את התערובת המטוגנת לאורז ומבשלים 5 דקות נוספות או עד שכל הנוזלים נספגים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0