מרדדים הבצק לעלה דק. מעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית, עגולה או מלבנית מס' 26, משומנת, ומשאירים עודפי בצק מעבר לדפנות (לסגירה מאוחר יותר).
שלב 2
2 דקות
שמים בסיר את החלב, השמנת לקצפת, הקצקבל, הפטה והגבינה הבולגרית. בוחשים, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות תוך בחישה. מצננים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הביצים, אחת אחר השנייה, את הפלפל הלבן ובוחשים. מוסיפים את הגבינה הלבנה. מתקבלת בלילה נוזלית.
שלב 4
25 דקות
מפזרים על הבצק את פירורי הלחם, יוצקים מעל את עיסת הגבינות, "מבריגים" את הבצק הנותר מסביב הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 200 מעלות, כ-25 דקות או עד שאפוי.
שלב 1
מתוך
4
מרדדים הבצק לעלה דק. מעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית, עגולה או מלבנית מס' 26, משומנת, ומשאירים עודפי בצק מעבר לדפנות (לסגירה מאוחר יותר).
שלב 2
מתוך
4
שמים בסיר את החלב, השמנת לקצפת, הקצקבל, הפטה והגבינה הבולגרית. בוחשים, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות תוך בחישה. מצננים.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הביצים, אחת אחר השנייה, את הפלפל הלבן ובוחשים. מוסיפים את הגבינה הלבנה. מתקבלת בלילה נוזלית.
שלב 4
מתוך
4
מפזרים על הבצק את פירורי הלחם, יוצקים מעל את עיסת הגבינות, "מבריגים" את הבצק הנותר מסביב הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 200 מעלות, כ-25 דקות או עד שאפוי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0