מחממים בסיר כבד שמן, מוסיפים בצל ושום ומטגנים מעט עד שהבצל מתחיל להזהיב, מוסיפים את העדשים, מרק תיבול עוף ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה 40 דקות.
שלב 2
5 דקות
מתבלים במלח, פלפל, כמון ופפריקה, מוסיפים את האטריות, מבשלים על להבה בינונית 5 דקות. מסירים מהאש. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים לקבלת הסמיכות הרצויה. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 3
0 דקות
מגישים חם בעיטור שמן זית, קרוטונים ופטרוזיליה קצוצה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מחממים בסיר כבד שמן, מוסיפים בצל ושום ומטגנים מעט עד שהבצל מתחיל להזהיב, מוסיפים את העדשים, מרק תיבול עוף ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה 40 דקות.
שלב 2
מתוך
3
מתבלים במלח, פלפל, כמון ופפריקה, מוסיפים את האטריות, מבשלים על להבה בינונית 5 דקות. מסירים מהאש. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים לקבלת הסמיכות הרצויה. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 3
מתוך
3
מגישים חם בעיטור שמן זית, קרוטונים ופטרוזיליה קצוצה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0