המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שופכים 3 כוסות סולת לקערה.
בסיר, על להבה גדולה, מרתיחים 3 כוסות מים, אבקת מרק ושמן.
לאחר הרתיחה להכניס פנימה תוך עירבוב מתמיד ובהדרגה את הסולת עד שנוצרת עיסה מוצקה מאוד.
להעביר את הסיר ללהבה חלשה יותר ולבשל עוד 3 דק' ולא יותר, ללא עירבוב וללא הסרת המכסה!
להוריד מהאש ולהשאיר את התערובת בסיר עם המכסה סגור 7 דקות ולא יותר!
לאחר 7 דק' בדויק להוריד המכסה והקוסקוס מוכן.
להעביר את העיסה דרך מסננת מיוחדת לקוסקוס (נפה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0