לאפות 2/3 בתבנית אחת ו-1/3 בתבנית קטנה יותר - לפירורים מעל העוגה, בחום של 170 מעלות.
אני בדרך כלל מכינה הכל בתבנית אחת ואחרי האפייה מגרדת קצת עם סכין משונן, וכך יש לי בצק לפירורים מעל.
שלב 2
0 דקות
להקציף חלבונים וסוכר, עד שמקבלים קצף חזק.
שלב 3
0 דקות
להוסיף שמנת מתוקה, לא מוקצפת, וגבינה לבנה. אפשר לערבב את הכל במיקסר, כמובן במהירות איטית יותר מאשר הקצפה.
שלב 4
0 דקות
למרוח את המלית על הבסיס ולפזר מעל את הפירורים שיש מה-1/3 בצק.
שלב 5
0 דקות
לקרר במקרר למשך הלילה, אם הצליחה להחזיק מעמד שם בחושך לבד.
שלב 1
מתוך
5
לאפות 2/3 בתבנית אחת ו-1/3 בתבנית קטנה יותר - לפירורים מעל העוגה, בחום של 170 מעלות.
אני בדרך כלל מכינה הכל בתבנית אחת ואחרי האפייה מגרדת קצת עם סכין משונן, וכך יש לי בצק לפירורים מעל.
שלב 2
מתוך
5
להקציף חלבונים וסוכר, עד שמקבלים קצף חזק.
שלב 3
מתוך
5
להוסיף שמנת מתוקה, לא מוקצפת, וגבינה לבנה. אפשר לערבב את הכל במיקסר, כמובן במהירות איטית יותר מאשר הקצפה.
שלב 4
מתוך
5
למרוח את המלית על הבסיס ולפזר מעל את הפירורים שיש מה-1/3 בצק.
שלב 5
מתוך
5
לקרר במקרר למשך הלילה, אם הצליחה להחזיק מעמד שם בחושך לבד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0